On repeat...

Sommige patronen haal ik regelmatig boven. Hibou bodysuit van Hari Ito, verkocht via Small Bobbins is er zo eentje van. Vaak kies ik er voor...

Sommige patronen haal ik regelmatig boven. Hibou bodysuit van Hari Ito, verkocht via Small Bobbins is er zo eentje van. Vaak kies ik er voor om het als topje te verwerken, vb in een ander kledingstuk (en ik besef nu dat ik deze nog eens moet tonen). Of gewoon op zijn eigen als onderlijfje in combinatie met een geminus panty omdat setjes zo leuk zijn. 
Deze in beige of vleeskleur is nogal stevig. Ik vind het wel fijn als alternatief voor een bh of bralette, alles blijft zeker op zijn plaats. #schaterlach
Ik stikte er een geminuspanty bij. De stof komt van een workshop bij Liesje van Hari Ito en de omvouwelastiek en bandjes komen van bij Small Bobbins. 
Ik liet me een beetje gaan in de solden bij Small bobbins en kon er niet aan weerstaan om al meteen aan de slag te gaan met de bordeaux stof. De omvouwelastiek en bandjes komen ook van bij Small Bobbins en ik vond ook een kantje in mijn voorraad waar de mesh bij past. Ik maakte meteen twee geminuspanties, eentje volledig met omvouwelastiek afgewerkt en eentje dat het kantje aan de buikrand kreeg. Ik vermoed dat het kantje van bij Veritas komt, waar ik wel eens durf uit de bol te gaan als ze er de voorraad hebben. 
En een setje blijft natuurlijk superleuk! Deze stof is iets minder stevig maar ik maakte een fout in de rekrichting. Je zou denken dat ik al beter weet maar blijkbaar ben ik soms toch verstrooid of ga ik er van uit dat die lijnen genegeerd kunnen worden. Ik pas er in zonder te veel acrobatie maar ik hoop dat ik er bij de volgende wel aan denk. En ja, ik heb nog kleuren besteld. #schaterlach
De hibou bodysuit leent zich ook voor andere stoffen en ik vind het leuk om op deze manier met couponnetjes aan de slag te gaan. Ik kan er vaak moeilijk aan weerstaan in de winkel en met de rekbare stoffen is dit alvast een goed excuus. Ik maakte bijvoorbeeld deze roze versie, ik steek het op de bloeiende Japanse kerselaars in de straat van De Stoffenkamer. Hier combineerde ik het met een slip van Belle Mum van Ikatee, dit komt iets hoger en is ook een fijn patroon voor slipjes. 
 
Drie keer hetzelfde patroon, drie keer een ander resultaat, zo heb ik het wel graag en ik moet toegeven dat ik het patroon nog niet beu gemaakt ben. Ik zie me er nog wel een paar maken tijdens mijn verlof. De uitdaging blijft secuur werken voor de omvouwelastiek goed te bevestigen, zeker bij mesh waar efkes lostornen vaak moeilijk ligt. Maar zeker perfect haalbaar met een beetje geduld. 

You Might Also Like

0 reacties