Joni meets hibou

Ik vertel niks nieuws als ik zeg dat de hibou bodysuit van Hari Ito Patterns, te koop via Small Bobbins hier regelmatig eens onder mijn naa...

Ik vertel niks nieuws als ik zeg dat de hibou bodysuit van Hari Ito Patterns, te koop via Small Bobbins hier regelmatig eens onder mijn naaimachine passeert. Ik maakte er al een aantal in velours en toen ik stof van Froy and Dind kocht via hun webshop, kreeg ik het idee om hibou als topje te combineren met de broek van de joni jumpsuit. 
Ik maakte de joni jumpsuit twee jaar eerder in de zomer in een french terry en ik was niet helemaal gelukkig met hoe het bovenste deel viel. Ik vind het wel mooi met die linten, maar het is dubbelgevoerd en in french terry is dat toch wel warm voor een kledingstuk dat anders heel zomers is. Ik knipte de broek een maat kleiner (met dank aan de medicatie-kilo's die verdwenen). De broek valt wat aansluitender op de heupen en dat leek me wel handig om de aansluiting met de hibou te maken. Maar verder lopen de pijpen wat breder uit en is het echt wel een fijn kledingstuk geworden. Ik ben fan van de zakken en het werd een kledingstuk dat ik tijdens het online werken vaak droeg, met een trui over omdat ik me zo toch nog niet meteen zie buitenkomen. 
Velours is fijn in de koudere maanden, maar ik zag ook al opties om de combinatie eens uit te proberen in een french terry of een spons. Misschien als pyjama, dat kan natuurlijk ook nog altijd. Het was in elk geval de manier om het stemmetje in mijn hoofd het zwijgen op te leggen tijdens het knippen. Als het zou mislukken, zoveel stof verspild, zou ik het wel als pyjama of als joggingbroek recycleren. Mislukken deed het zeker niet en ik vind dit alvast een zalige outfit voor grijze herfstige dagen die je grotendeels binnen doorbrengt.  
 

You Might Also Like

0 reacties