Geminus panties

Geminus panties is een patroon van Liesje van Hari Ito Patterns, te koop via Small bobbins . Het is eigenlijk een patroon met twee laagjes, ...

Geminus panties is een patroon van Liesje van Hari Ito Patterns, te koop via Small bobbins. Het is eigenlijk een patroon met twee laagjes, maar je kan perfect met één laagje aan de slag. Ik deed het met een effen mesh stofje en voor ik het wist zag ik ook nog wat kant liggen waar ik het eens mee kon proberen. Verslavend! En ik was vergeten hoe geweldig ik dit patroon eigenlijk vind. 
Het begon met een kanten stukje op de voorkant, ik liet het golfje over de mesh komen en stikte het op die manier dat je het naadje niet ziet aan de binnenkant, maar alles weg zit. Die workshop tricot helpt dus ook voor andere zaken. Ik werkte alles af met omvouwelastiek wat ik vaak de makkelijkste manier vind om te doen en comfortabel om te dragen. De naadjes durf ik met de hand een extra steekje geven, ik ben niet zo'n held in schroeien en dergelijke. 
Ik ging ook voor een broekje met heel veel kant, een brede kant, ik denk van bij de Veritas, want soms hebben ze daar ook wel mooie rekbare kant en soms ligt er gewoon niks. In Brugge hebben ze vaker iets liggen omwille van de cursussen lingerie die je daar kan volgen in avondonderwijs. Maar ik heb ook al mijn goesting gevonden in Gent. En ja, ik koop die zonder plan, dus dat durft al eens uit de hand te lopen. 
Dit is de andere kant van het eerste slipje, een beetje smaller en op de rug gestikt. Rondom rond zou ook wel kunnen, maar soms vind ik dit soort tweelingen wel leuk, met één stukje kant twee slipjes maken en op een iets andere manier afwerken. Ze passen wel bij elkaar maar zijn toch anders. 

En ook dit is op de rug gestikt, een rekbaar boordje van in de Veritas, simpel en effectief. Ik lette er op dat het symmetrisch was. Soms denk ik daar aan voor ik begin te knippen of te stikken. Maar echt! 


De mesh komt van bij Small bobbins en ook de omvouwelastiek koop ik vaak bij haar. Deze komt nog van een uitverkoop van een andere webshop. Eens je de smaak te pakken hebt kan je maar beter altijd een paar meters in huis hebben liggen, zo verspil je ook minder dan telkens een bepaalde hoeveelheid te bestellen. 

You Might Also Like

0 reacties