Workshop met Jace did it!

Bij het zoeken naar foto's voor een eerdere post stootte ik ook op foto's van projecten waar ik nog niet eerder over postte. Niet da...

Bij het zoeken naar foto's voor een eerdere post stootte ik ook op foto's van projecten waar ik nog niet eerder over postte. Niet dat ik de bedoeling heb om alles hier te archiveren, maar soms zijn er ook wel leuke ontdekkingen waar ik later nog eens aan herinnerd wil worden. Ik denk aan de online workshop via Jace did it!  An is een krak in tasjes, grote en kleine en is een fijne lesgever bij workshops, onder andere via De Stoffenkamer. Maar aangezien we allemaal thuis zaten leek het wel leuk om dat ook eens online te proberen met een klein groepje. 
Ik zorgde zelf voor mijn taart en natuurlijk was het voor mij knippen tegen de deadline. Ken uzelf, zoals ze zeggen. #schaterlach. De namiddag verliep heel gezellig, er was tijd om alle vragen te stellen en we kregen massa's extra tips van een echte specialist. An had een aantal opties voor workshops maar ik koos voor de boxy pouch, een patroon van Seamingly Sane dat niet in de workshop was inbegrepen. Het leek me handig van formaat als toiletzak. Ik beperk meestal de spullen die ik mee neem. En natuurlijk zag ik ook opties om mijn breiwerk in zo'n fijn tasje op te bergen, een sok of een mouw ofzo.  
We stikten allemaal samen aan ons tasje, zoals we bij een fysieke workshop zouden doen. Ik had er wel al twee geknipt en versterkt zodat ik tussendoor al bij het wachten wel eens een extraatje kon doen en dan na de workshop het tweede tasje kon afwerken. Ik koos voor een canvas met bomen, een couponnetje van bij De Stoffenkamer en combineerde het met een restje jeans. Het is een vrolijke combinatie van gespiegelde tasjes en zeker niet de laatste die ik uit restjes plan te maken. Ik maakte alvast een kartonnetje voor de afmetingen, zodat ik het ook snel uit de restjes van de stevigere stoffen kan knippen om dan eens tussendoor te stikken. 

Ik besefte tijdens de workshop hoe hard ik de contacten met andere naaisters gemist had. Efkes andere stoffen bewonderen, kletsen over kortingen en tips uitwisselen. Ik ben blij dat er opnieuw fysiek workshops gaan georganiseerd worden, maar ik moet zeggen dat ik de online versie ook wel kon appreciëren. Ik nam het zakje mee als toilettas naar Oostende en slaagde er al in om het te vergeten, gelukkig mag ik het binnenkort ophalen.  

You Might Also Like

0 reacties