Ice flowers

Nu ik steeds meer begin te popelen om te vertrekken besef ik dat ik deze trui nog niet getoond heb. De laatste keer had hij nog mouwen en e...

Nu ik steeds meer begin te popelen om te vertrekken besef ik dat ik deze trui nog niet getoond heb. De laatste keer had hij nog mouwen en een boord te kort. Ondertussen is hij af en ook gewassen. Er kwam wat groene kleurstof vrij bij het wassen, gelukkig deed ik het met de hand en was ik snel genoeg zodat de witte wol geen kleurstof opnam.  
De trui werd gebreid met minder positive ease dan het patroon vraagt en ik ben er best blij mee. Waar het kleurbreiwerk is, zit hij bijna nauw aangesloten, maar ik kan nog wel bewegen. Het is een beetje raar om nu zo'n trui af te hebben, de lente  laat zich af en toe zien, maar ik draag hem vandaag en ik hou ook wel van de warmte. Het dilemma blijft een beetje: neem ik hem mee naar Edinburgh Yarn festival waar ik hem een beetje voor gemaakt heb en waar de breiers hem alleszins zullen kunnen appreciëren of laat ik hem thuis omdat het toch te warm gaat zijn? Door hem nu aan te doen hoop ik voor mezelf de knoop door te hakken, maar ik weet dat ik tot het laatste moment ga twijfelen en het weerbericht controleren. En zo draait heel mijn planning in de soep. Op één van de voorspellingen was er al weer sneeuw te zien!

You Might Also Like

0 reacties