Blank canvas

De voorbije weken heb ik een update gegeven van mijn blank canvas. Ik probeerde heel monogaam aan één project te breien en dat lukte eigen...

De voorbije weken heb ik een update gegeven van mijn blank canvas. Ik probeerde heel monogaam aan één project te breien en dat lukte eigenlijk zonder problemen omdat het zo leuk breien is. Ik had ook niet gedacht dat ik dat zou zeggen van een simpele grijze trui. Geen lace, geen kabels. Maar Ysolda weet hoe ze patronen moet schrijven en de wol was zo zacht dat ik het niet erg vond om monogaam te zijn.
Toen de mouwen en het lijf op één naald kwamen te staan bewaarde ik het breien voor 's avonds, waardoor het toch wat vertraagde. Ik paste de trui al voor ik de kraag breide en ik moet zeggen, ik was verliefd. Dit wordt een trui die ik veel ga dragen en die zo wat overal bij past, lekker warm is maar ook niet te warm.

Ik maakte de trui voor de Fieldwork make along van de Knitbritish podcast en daarom gebruikte ik wol van Lammermuir. Het is DK Simply Shetland in de kleur shoomit. De deadline voor deze make along is 17/3 en ik heb de trui al een tijdje af. Louise overweegt een meet-up op de zondag van EYF en aangezien ik een ticket heb voor de zondag weet ik al wat ik die dag ga dragen. Ik ging sowieso die dag deze trui dragen aangezien Lammermuir op zondag een stand heeft. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn trui te tonen en de nieuwe wol te voelen.
En natuurlijk is dit ook een trui in de sweaterkal van Ysolda. De deadline hiervoor is eind maart en ik moet zeggen dat ik meteen na het opzetten al zin had in nog een simpele trui in een natuurlijke kleur, wat best wel vreemd is, want eigenlijk ben ik niet zo'n fan van natuurlijke kleuren. Ik hou niet van de bruine tint, maar deze is echt wel grijs.

You Might Also Like

0 reacties