Fornjót

Ik had deze sjaal opgezet als een soort excuus om me toch in te schrijven voor de nieuwe Ysolda club. Het breien lukte vlot. Je begint met ...

Ik had deze sjaal opgezet als een soort excuus om me toch in te schrijven voor de nieuwe Ysolda club. Het breien lukte vlot. Je begint met de rand en dan minder je steken. Ik liep vast bij het detail met mosterd kleur. Ik moest zelfs Ysolda contacteren en toen bleek er een probleem te zijn met de laatste versie en de niet zo laatste versie. In de groep op Ravelry kreeg ik ook een link naar een youtube filmpje voor de steek en plots was ik vertrokken. 
De truien voor EYF kwamen er tussen en het project bleef wat zielig in de zetel liggen naast mij. Af en toe moest ik het wat verleggen of eens aaien. En toen mijn trui een beetje vroeger dan voorzien af was, nam ik het project vast. Het duurde even om te ontcijferen waar ik was gebleven en op een lange avond werkte ik deze schitterende sjaal af.

Ik waste de sjaal en liet de zwaartekracht haar werk doen. Ik denk dat ik hem beter toch eens block op mijn matten zodat hij ietsje groter wordt, maar wat hou ik van die grijze kleur. Ik zou het nooit combineren met dat mosterd-goud-kleur, maar het is gewoon perfect. Het eerste gedeelte in mosterd lijkt me iets te vast gebreid, maar misschien valt daar nog een mouw aan te passen. De figuren komen ook beter uit in het echt dan op foto. Ik hoop al stiekem dat ze dit jaar weer een sjaal in natuurlijke kleuren heeft ontworpen.

You Might Also Like

0 reacties