WIPWednesday: Belmont

Toen ik deze foto op mijn ravelry projectpagina plaatste vroeg Ines of ik geen zin had in een KAL. Ze had ook wol liggen voor Belmont , e...

Toen ik deze foto op mijn ravelry projectpagina plaatste vroeg Ines of ik geen zin had in een KAL. Ze had ook wol liggen voor Belmont, een cardigan van Gudrun Johnston. Blijkt dat we nog vaak samen kunnen breien, aan onze smaak te zien.


We lanceerden het idee in de groep Breien in Oostende en hebben met vijf of zes opgezet. Startdatum was de eerste mei, datum van de bijeenkomst.

Ik kocht het boek The Shetland Trader book two en de wol bij Kathy in Edinburgh maar koos voor de jumper versie van Jamieson & Smith ipv de Heritage. Omwille van de kleur, de wol heeft dezelfde steekverhouding maar zou iets stijver zijn, minder geschikt voor de blote huid, wat ik eigenlijk nog niet ondervonden heb.


Ik zette braafjes het aantal steken op voor mijn maat in de trein. Maar het geluk zat me niet mee, terwijl ik een foutje in de eerste rij repareerde bleek de draad van mijn naalden los te komen. Ik nam geen risico en breide dan maar een proeflapje van het ajourpatroon tijdens de bijeenkomst.


Er is geen einddatum van de KAL, dus als he nog zin zou hebben doe gerust mee...

You Might Also Like

0 reacties