Me Made May 16: update

Laat ons eerlijk zijn, het was geen goede week. Twee dagen ben ik er zelfs in geslaagd om niks handgemaakt te dragen. Zelfs geen sjaal wegen...

Laat ons eerlijk zijn, het was geen goede week. Twee dagen ben ik er zelfs in geslaagd om niks handgemaakt te dragen. Zelfs geen sjaal wegens te warm. 


En de andere dagen maakte ik me er van af met 1 stuk. Dat is natuurlijk het nadeel van kleedjes en warme dagen. Ik maakte met het lange weekend twee keer hetzelfde kleedje en droeg ze de afgelopen week volop. Binnenkort krijgen ze hun eigen postje met commentaar op het patroon en details.

Tijdens dit pinksterweekend haalde ik alvast twee stukken van de hoop onafgewerkte projecten, waaronder arum van Deer&Doe in het witte vogeltjes stof. Het moest enkel nog omzoomd worden en een biais aan de hals krijgen. Eigenlijk is dit het ideale instant happiness project om te naaien en ideaal om te dragen in combinatie met een jeans. De zwarte heb ik al een paar keer aangehad. De stof is handgedrukt waardoor de print telkens anders is. Ik kocht het stofje bij Bellelien.

Gisteren op de arts&crafts markt in Kortrijk droeg ik mijn Scollay cardigan, in wol ja. Het deed deugd want ik vond het soms best fris en ik droeg mijn Paris toujours om het resultaat te tonen aan Bart&Francis aangezien de wol van bij hen komt. 


En om volgende week beter te laten verlopen smijt ik me nu op de strijk. Kwestie van geen excuses te hebben.


You Might Also Like

1 reacties