Carl&Johan

De Bonte Fabriek was afgelopen weekend een reden om naar Sint-Niklaas af te zakken. Een leuk feestje een andere. Dat vroeg om een combo. ...


De Bonte Fabriek was afgelopen weekend een reden om naar Sint-Niklaas af te zakken. Een leuk feestje een andere. Dat vroeg om een combo.

Ik luisterde op de stand van Carl & Johan naar de uitleg over de verzorging van tattoos. De man bracht wat aan met de stick op de tattoo van de jonge vrouw. Een andere vrouw gaf commentaar. Zij had ook een tattoo op haar schouder en na de behandeling zag je duidelijk verschil. "Oh, die staat er al bijna twintig jaar...", zei ze, terwijl ze me maar eind de twintig leek. 

"Heeft mevrouw misschien ook een tattoo?", vroeg de man toen hij zag dat ik stond te luisteren. Het leek of hij dat raar zou vinden. Ik knikte. "Op een zichtbare plaats? Dan kan ik ook eens smeren, als je wil." Ik wees naar mijn schouder en toen ik die ontblootte bleek duidelijk dat ze dat niet verwacht hadden. Zo groot. Hoewel mijn tattoo recent is, en ik mijn uiterste best doe om regelmatig te smeren, zag je ook wel dat de voeding de tekening ten goede komt. Die fijne lijntjes zijn redelijk fragiel en de rocking rose ruikt ook wel gewoon heel lekker.
Ik ging naar huis met de stick en body lotion en kijk alvast uit naar het zonneproduct, want het wordt een mooie zomer niet?

De samenstelling is volledig natuurlijk en het product wordt in Belgie gemaakt, meer info op www.carlandjohan.com

You Might Also Like

1 reacties

  1. Dat is nu eens het eerste dat ik ervan hoor, op zich moet je na de genezing toch niet meer smeren? Heeft dit dan echt een meerwaarde tov gewone bodylotion denk je? Benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen