Gestikt?

Dus mevrouw Khadetjes zei dat ik ook veel genaaid heb het afgelopen jaar? Ik fronste mijn wenkbrauwen en ging eens kijken onder het labeltj...

Dus mevrouw Khadetjes zei dat ik ook veel genaaid heb het afgelopen jaar? Ik fronste mijn wenkbrauwen en ging eens kijken onder het labeltje gestikt op mijn blog. En weet je, ik ga ze gelijk geven, woehaha...

Ik merkte meteen dat mijn nieuwe liefde Bertha, er enkel in de rode versie op staat te pronken. Ik maakte nochtans ook al een versie in zwarte dikke ribbelfluweel. De knoop blijft echter een pijnpuntje. Mijn machine blokkeerde op de velours, niet op het proeflapje, en ik had niet het geduld om te wachten. Na de kerstcadeautjes volgt er zeker nog één (of twee).


Over zwart gesproken, dit kleedje kreeg een rode en blauw met ruitjes variant als compagnon. Ook gemaakt in de See you at six french terry. Ik hoef niet te vertellen zeker waarom ik binnenkort die stof met bloemen ook in french terry ga bestellen?

Deze zomer heb ik tijdens mijn verlof veel gemaakt en één van de kledingstukken was nénuphar van Deer&Doe, een jasje in een lichte stof. Ik weet dat er een hack bestaat om er een peignoir van te maken en met de koude ochtenden, kriebelt het om het patroon boven te halen. Maar deze versie van Carina Spencer zorgt dat de meter eigenlijk tilt slaat naar "must make!!". En dan dat jurkje erbij... ook al in een geslaagde winterversie.

Voorlopig probeer ik het stil te houden, die lokroep, want de feestdagen komen er aan en ik wil weer een aantal pyjama's maken voor de kinderen. Zonen09 blijft een voltreffer op dat vlak.

Voor volgend jaar denk ik dat ik nog wat andere patronen wil uittesten, Deer&Doe heeft ook verschillende broeken, misschien ook eens een vest? Ik weet zeker dat ik er al eens stof voor kocht. Ik heb me alvast ingeschreven voor een workshop rugzak bij de Stoffenmadam Madeline, het patroon ligt hier wel, maar een beetje hulp kan zeker geen kwaad. De traverse bag in roze staat hier te blinken om gebruikt te worden.

You Might Also Like

0 reacties