Muziek

Ik zie best wat concerten, maar ik schrijf er eigenlijk niet zo veel over. Ik weet niet goed waarom, misschien omdat ik dan de volgorde van ...

Ik zie best wat concerten, maar ik schrijf er eigenlijk niet zo veel over. Ik weet niet goed waarom, misschien omdat ik dan de volgorde van de nummers moet opschrijven en ook iets zinnigs moet zeggen over vals zingen en stemmen of instumenten. Ik geniet liever van de muziek, denk ik. Met deze concerten walste ik het jaar uit.

The Bony King of Nowhere heeft met Silent days een nieuwe cd uit die hier ten huize grijs wordt gedraaid. Ik hou van zijn stem, van zijn stijl en volg hem al langere tijd. Ik keek dus echt uit naar het concert in de Handelsbeurs.Hij maakte alle verwachtingen en meer waar. Hij leek zelf oprecht onder de indruk van het publiek en stak zijn dankbaarheid niet onder banken.

Bert Dockx was het voorprogramma en hij bracht covers van zijn cd Transit. Ik ken hem van Dans Dans, maar hij is ook actief bij Flying Horseman en dus ook solo.Vrijdag, op de kortste dag van het jaar zakte ik dan af naar Café de Loge voor Yuko, niet de vijfkoppige band, maar solo. Het was er gezellig druk en het zorgde voor het gezelschap dat ik die avond zocht.Yuko kwam voor de vierde keer op de kortste dag spelen en hij had niet veel zin in praten. Zijn muziek dompelde ons onder in warme klanken. Ik heb er intens van genoten.

You Might Also Like

1 reacties