Als het anders loopt

Ik had het stofje van blue about fabrics al een tijd geleden gekocht. Ik had plannen om er iets voor mezelf van te maken, maar besloot om h...

Ik had het stofje van blue about fabrics al een tijd geleden gekocht. Ik had plannen om er iets voor mezelf van te maken, maar besloot om het toch te verknippen als kerstcadeautje voor mijn nichtje. Ik paste de patroondelen van Billie van Zonen09, een maat 158 wordt al de moeite, maar het zou perfect lukken om er lange mouwen aan te stikken. De beren zijn wel lief maar ook wat stoer. 

Na het knippen van het voorpand zag ik echter dat de stof verkleurd is. De stof lag een tijd op mijn vensterbank en ik moet toegeven dat ik er nog wel aan gedacht had. Maar ik dacht dat dit met mijn superisolerende ramen wel niet nodig ging zijn. Mis, poes, dus. 
Ik knipte de rug en mouwen in zwart en kon zo toch nog het voorpand gebruiken. Het was efkes slikken, stof is niet goedkoop en ik had het stofje gekoesterd. Normaal wacht ik met het tonen van de cadeautjes tot ze uitgepakt zijn, maar bij deze is er toch wat twijfel, hij zal in een pakje verdwijnen, dat wel. Maar ik had me er zelf iets anders bij voorgesteld. De andere stofjes die ook op de vensterbank aan mijn naaimachine lagen werden ondertussen opgeruimd, gelukkig was dit het enige slachtoffer.

You Might Also Like

0 reacties