van moeten

Als Eve het in haar hoofd krijgt,... (vul zelf aan). Wil dit nu net de week zijn dat ik zowat alle berichten in mijn feedreader gewist heb,...

Als Eve het in haar hoofd krijgt,... (vul zelf aan). Wil dit nu net de week zijn dat ik zowat alle berichten in mijn feedreader gewist heb, om de nieuwsgierigheid voor te zijn en essentiële tijd te winnen. Maar van moeten is van moeten, dus moet er dit weekend van linkliefde gedaan worden. Ontdek de rode draad, ahum.

* Monique of Bridget, ik ben er nog niet uit. Haar berichtjes zijn meestal heel praktisch en met mooie plaatjes van haar breikunsten. Dit was er zo eentje waar ik echt zin krijg om ook zelf aan de slag te gaan en eindelijk de knoop door te hakken voor de wol die ik voor die sjaal wil gebruiken.

* Tantieris durft ook wel eens de breinaalden ter hand nemen meen ik tussen de lijnen door begrepen te hebben, maar dit terzijde. Dit verhaal deed me naar adem snakken en voerde me zo mee in de tijd toen we nog geen telefoon hadden, mijn broer een paar maand oud was en mijn ma van de trap viel.

* Menck heeft een madam die knuffelbeesten breit heb ik toevallig ontdekt, maar deze week had ze iets nieuws nodig en Menck onderging het zoals alleen een man dat kan.

En nu is het aan u... Welke drie bloggers hebben zich deze week laten opmerken in uw feedreader of surftocht over het interweb?

You Might Also Like

4 reacties

 1. Dank je! Ware linkliefde, ik voel het: dus ga ik NU die blogs bekijken! Dank u dank u!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie ik in ieder geval heb leren kennen, is No Butterfly! Mooi, mooi, mooi. En een plaatsje in mijn blogroll.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Af en toe durf ik de breinaalden eens tot mij nemen, maar jij bent zoveel beter dat ik er wel niks van durf zeggen. ;-)
  En ik vrees ook altijd dat ik met mijn vingers tussen de breinaalden geklemd raak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Menck: merci (bloost een beetje)
  @ Tantieris: niks van aantrekken

  BeantwoordenVerwijderen