Lief/zielig

Mijn lief is vandaag voor zijn maandelijkse vergadering in het buitenland vertrokken. Ideaal om eens wat langer op het werk door te werken a...

Mijn lief is vandaag voor zijn maandelijkse vergadering in het buitenland vertrokken. Ideaal om eens wat langer op het werk door te werken aan het Rapport of andere deadlines te tackelen. Dat betekent ook dat ik niet zomaar aan tafel kan schuiven deze avond. Gelukkig is mijn liefste kok hier op voorzien, hij heeft de laatste tijd al vaak achter het fornuis doorgebracht. Vanavond moet ik maar een potje uit de frigo halen voor een portie vis gisteren klaargemaakt en om het af te maken heb ik er frietjes bij gehaald. Morgenavond is hij terug. Het is dan ook mijn beurt om voor eten te zorgen, maar hij heeft al gezegd dat diepvriespizza wel ok is, omdat hij niet goed weet wanneer hij thuis zal zijn. Lief van hem, zielig van mijn kant.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Niet zo heel zielig hoor; mijn wederhelft heeft mijn potje voor vandaag mee te doen naar't werk ook gisteren gekookt voor mij, lol. Maar wel héél lief, dat wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is toch niet zielig van jou omdat je het nu niet goed ziet zitten om te koken. Je hebt nu heel wat andere dingen aan je hoofd. En bovendien, zo een keer diepvriespizza is zooo lekker en zooo gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen