Recordtempo

De buren zijn nog steeds aan het werken: boren, vloeken, onherkenbaar lawaai,... Eigenlijk de achtergrond die ik op het werk ook hoor nu ze ...

De buren zijn nog steeds aan het werken: boren, vloeken, onherkenbaar lawaai,... Eigenlijk de achtergrond die ik op het werk ook hoor nu ze daar een verdiep aan het klaarmaken zijn. Dus is er geen reden om niet thuis te werken, behalve dat de angsthaas in mij af en toe zijn hart vast houdt. Ik ben nogal gehecht aan mijn bakstenen hoopje, zeg maar.
Ach, ik ben al langer op de been, een thuiswerkdag is ideaal om de planning van het Project te doen, en vandaag wordt het een leuk dagje met artikels met foto's, een serieus artikel en ook iets luchtiger, nu en straks bij het Project. Tot zover het streepje reclame. Daarna vlug de douche in en ik zit te werken op een deftig uur. Toen ik in de douche stond hoorde ik het gerommel, blijkbaar zijn ze aan die muur of het dak bezig. Gestommel, krak... Ik zag zo al het hoofd van een werkman verschijnen in mijn badkamer en dat leek me niet zo een prettig vooruitzicht eigenlijk. Geen vrijdags getreuzel dus.

You Might Also Like

0 reacties