Clue 4 finished

For English, scroll down. Vorige week was het even paniek, maar ik heb alle patronen van the secret of the stole ii tijdig gedownload en i...

For English, scroll down.

Vorige week was het even paniek, maar ik heb alle patronen van the secret of the stole ii tijdig gedownload en ik kan dus verder breien zonder het patroon te moeten aankomen. Op een goeie week is het me gelukt om tip nummer 4 te breien en dit zonder extra inspanningen te doen. Breien op de trein en af en toe een beetje 's avonds maar niet extreem (althans dat is mijn opinie). En ja, mijn lief had gelijk, het is gelukt om alles nog te breien met het eerste bolletje. Ik heb dus 4 van de 9 tips gedaan met één bolletje, en er zitten nog wel een aantal rijen op. Ik heb dan ook maar meteen besloten om de opties in hint 5 om de sjaal langer te maken te gebruiken. Ik ga drie maal de rijen breien, in hint drie heb ik deze één maal gebreid (zonder het te beseffen) en ik zal dit ook in de laatste optie doen. Voor de symmetrie natuurlijk. Alleen weet ik niet meteen wanneer ik zal kunnen beginnen. Het breiwerk op de trein is vervangen door het lezen van dossiers. Idem voor 's avonds, maar lezen met pizza en een pint naast mij lijkt me plezanter eigenlijk.
Last week there was a slight panic but I have downloaded all clues of the secret of the stole ii So I can knit at my own rythm. The pattern is for sale. In more or less a week I have finished the 4th clue without being extreme. I knitted on the train and sometimes in the evenings. My boyfriend won the bet if I could finish the clue with the first skein. So I finished 4 of the 9 clues with 1 of the 3 skeins and I certainly still have some rows to go. So I decided to use the lengthen options on clue 5. I plan to knit them three times, I knitted the lengthen part without realising once during the third clue and that's probably what I will do in the last lengthening option (symmetry of course). The only problem is that I'm not sure when I'll be able to start, work is interfering. So now I'm reading on the train instead of knitting.

Thank you Nautical Knitter for the encouragement.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat zal hij mooi zijn afgebreid en opgespannen...Het is een magisch moment als de spelden er uit gaan en hij tevoorschijn komt licht en soepel als een veertje (dixit een "lyrische" breister).

    BeantwoordenVerwijderen