B&B: Groen wordt roze

For english, scroll down Sinds ik in de solden mij liet gaan in de Phildar heb ik een klantenkaart. Ik dacht ook niet dat ik daar ooit een ...

For english, scroll down
Sinds ik in de solden mij liet gaan in de Phildar heb ik een klantenkaart. Ik dacht ook niet dat ik daar ooit een klantenkaart zou gaan, maar de dingen gaan soms raar in het leven. De winkel in de Langemunt zag er compleet anders uit dan die in de Zwijnaardsesteenweg en nu Veritas volledig bij mij afgedaan heeft, ben ik blij met mijn kaart en vooral met de mailtjes die het moederbedrijf mij stuurt. In het Frans, waar ik geen probleem mee heb, maar ik vind het geweldig intrigerend. Zoals de onderstaande pagina. Toen ik voor mijn afspraak vorige vrijdag eens ging horen of ze dat boekje toevallig ook in de winkel hadden (desnoods in het Frans) en mijn verjaardagspunten ging inwisselen (oh, ja, het is zo'n kaart) kon ik meteen de patronen meegritsen voor een euro. De wol liet ik nog even op zijn plaats, maar ik smul van de patronen. En ik kon mijn groene klantenkaart gratis inwisselen voor een roze VIP-kaart, ook al een verjaardagscadeautje.



Ever since I got lost during sales in Phildar I got my own client card. I never believed I would get a client card from that shop, but I'm happy, especially since I don't like Veritas any more. Since sales I receive mails from the mother company in French. I don't mind, because I really like the yummy patterns, like the one on the picture. Friday I dropped in the store to see if they didn't have it, even in French. They did, in Dutch, so I grabbed it and left the yarn safely in its place. I got some extra points and they exchanged my green regular card for a pink VIP card, I like it.

You Might Also Like

0 reacties