meer lijf

Mijn ma jaagt me tegenwoordig de stuipen op het lijf. "Heb je al kleren? Heb je al schoenen? Heb je al een cadeau?" Mijn broer tro...

Mijn ma jaagt me tegenwoordig de stuipen op het lijf. "Heb je al kleren? Heb je al schoenen? Heb je al een cadeau?" Mijn broer trouwt binnen een zestal weken en ik was van plan om mijn rode zijden kleedje uit de kast te halen. Ik heb het twee jaar geleden gekocht, voor een huwelijksfeest. Toen ik het nog eens aandeed, om de vragen van mijn ma te snel af te zijn, bleek ik gelijk te hebben. Ik ben in actie geschoten en ik geloof er wel in dat het met een paar kilo's minder in orde komt. Maar nu is er een ander probleem. Uit de beschrijving van mijn ma bleekt mijn outfit misschien niet zo geschikt voor dit trouwfeest. De bruids kledij komt van een winkel waar ik niet meteen aan bruidskledij denk en ook het kleur is niet echt bruidig. Ik had gehoopt iets op een housesale te vinden, of toch een fleurig zomerkleedje, maar de housesale leverde niks op. Dat wordt shoppen en ik weet niet of ik mijn ma mee krijg. En ik hou niet zo van shoppen, eigenlijk.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Ah kijk, met refreshen komt deze post tussen de laatste en de voorlaatste post gefloept. ;-)

  Wat ik wilde zeggen over zomerjurkjes: ik heb er dit jaar twee hele mooie van Marc o' Polo gekocht. En ik hou normaal niet zo van jurkjes, en ook niet van shoppen. Misschien moet je eens in een winkel gaan kijken waar ze dat merk hebben (of kijk eerst eens op internet of ze iets hebben dat jou aanstaat...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat verhaal over je ma en dat shoppen klinkt mij enorm bekend in de oren. Dat was vorig jaar bij mij net hetzelfde toen mijn broer ging trouwen. Uiteindelijk was mijn outfit toch goedgekeurd, dus dat zal bij jou ook wel zo zijn. Het belangrijkste is dat je daar bent om er mee voor te zorgen dat het de mooiste dag van je broer zijn leven wordt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je niet van shoppen houdt, dan zijn er nog altijd de catalogi. Bestelling lekker thuisgeleverd.

  BeantwoordenVerwijderen