Wensen

Het oude jaar loopt op zijn einde en ik kan alleen maar zeggen dat ik er naar uit gekeken heb. Vanuit een kinderlijk geloof dat het beter wo...

Het oude jaar loopt op zijn einde en ik kan alleen maar zeggen dat ik er naar uit gekeken heb. Vanuit een kinderlijk geloof dat het beter wordt in het nieuwe jaar. Ook al is het nog niet voor meteen, ik heb het wel wat gehad met 2020. En ook al was het misschien dan toch niet zo slecht. Van de plannen is weinig in huis gekomen, tickets werden geruild voor waardebonnen of terugbetaald of voorstellingen en concerten werden verplaatst. Afspreken werd moeilijker of digitaal. We gingen niet uit eten, niet op café maar gingen wandelen. Het was zoeken, het was confronterend, maar er was ook een berusting en zelfs rust. Sommige dingen ben ik beu, maar sommige dingen wil ik ook wel behouden en misschien wel verder verdiepen. Ik hoop dat volgend jaar voor jou er eentje met suiker mag zijn, mooie momenten, een goede gezondheid, liefde en vriendschap. 
 

You Might Also Like

3 reacties

  1. En voor u ook, eentje mee suiker Patricia! Dikke virtuele toezen. Een fijn eindejaar gewenst en vooral een gezond 2021!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk verloopt die vaccinatiecampagne vlot zodat we snel weer onbezorgd kunnen genieten van culturele uitstappen en sociale contacten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wens jou absoluut hetzelfde Patricia!!

    BeantwoordenVerwijderen