Best nine 2020

Het is een gewoonte geworden om op het einde van het jaar een collage te maken met de foto's van op instagram op basis van het aantal li...


Het is een gewoonte geworden om op het einde van het jaar een collage te maken met de foto's van op instagram op basis van het aantal likes. Een beetje arbitrair, maar wel leuk om te zien wat er uitspringt. 

Ik merkte dat er twee patronen uit Dressed: le livre van Deer&Doe in voorkomen. De Jupe-culotte die ik verleng tot een lange broek en die ik ondertussen al talloze keren maakte. Terwijl ik de foto post ligt er weer één op mijn naaitafel. Eentje in wol die ik bij De Stoffenkamer vond, de derde in wol, ideaal voor deze tijd van het jaar, ik heb er eentje in jeans, velours, gabardine en canvas. Best veel, maar ik grijp er ook spontaan naar. Het groene bloesje komt ook uit het boek. De stof kreeg ik maar ze bleef hier liggen, niet mijn favoriet maar het leek te veel om volledig te verknippen tot mondmaskers, dus besloot ik het bloesje te testen. Ik krijg er positieve reacties op, maar draag het eigenlijk niet zo vaak. 

Dan zijn er nog drie foto's uit de linkparty van Fibremood, een beetje logisch omdat je die links op het forum deelt en zo likes krijgt natuurlijk: de normabloes, het colette jurkje en de bea broek. De bea broek maakte ik ondertussen ook in een jeansstof. Bij het normabloesje twijfel ik om een tweede te maken, ik hou wel van de mouwen. 

Natuurlijk ook breiwerk, ik met mijn handen vol wol, twijfelen tussen kleuren en twee keer mijn sjaal uit restjes. Ik draag die heel vaak, past altijd wel ergens bij. 

 

You Might Also Like

1 reacties