Fair Wear Friday & Fair fashion fest

Flashback naar vorige zaterdag. Ik had een mail van Watmooi.nl dat ze extra korting boven op de solden gaven. Ik had niks nodig, ik ben ee...

Flashback naar vorige zaterdag. Ik had een mail van Watmooi.nl dat ze extra korting boven op de solden gaven. Ik had niks nodig, ik ben een vrouw en ik was er van overtuigd dat ze toch niks meer in mijn maat of naar mijn goesting zouden hebben. Op woensdag haalde ik een kleedje uit de brievenbus. Geen idee waarom de parket die ik ook op zaterdag bestelde zo veel langer op zich laat wachten. Allez... 

Gisteren had ik nog een dag werken op den bureau, dus het ideale moment om het jurkje eens boven te halen. Fair Wear Friday op een donderdag omdat ik vandaag thuis werk en dan gewoon een oude jeans aantrek, mijn haren warrig laat en gewoon een comfy trui en mijn sloffen. 

Het kleedje is Abigail Aubergine van People Tree. Een fairtrade merk waar ik al een aantal kleedjes van heb. De foto is wat mottig, want daglicht en badkamerspiegel, maar ik ben wel fan van mijn kleedje. Het zit strak, ja. Dus ik weet nog niet goed hoe ik de opmerking "jij zou ook goed staan met dit soort model van kleedje" moet interpreteren. Zit het te strak? Ben ik te dik? Of zou ik ook gewoon goed staan met nog een ander model van kleedje? Ik ga voor het laatste want ik ben fan van Abigail. 

Ik was niet van plan om zo veel woorden vuil te maken aan mijn Fair Wear Thursday maar er kwam toevallig ook een mail van Villa Lisa binnen. Zij organiseert samen met twee andere bloggers Fair Wear Friday en wou een oproep doen niet alleen om FWF niet te vergeten maar ook om reclame te maken voor Fair Fashion Fest op 1 maart in het MIAT (Gent). Vanaf 13u zijn er workshops en kan je er van alles kopen. Allemaal Fair trade, check dus zeker de site en zet het nu al in je agenda. 

You Might Also Like

0 reacties