Werken & foto's

Liza vroeg foto's en kijk, ze wordt op haar wenken bediend. Al was mijn eerste reactie: foto's van wat? ik doe enkel papierwerk voo...

Liza vroeg foto's en kijk, ze wordt op haar wenken bediend. Al was mijn eerste reactie: foto's van wat? ik doe enkel papierwerk voor het moment. Terugsturen van offertes, bank,... de hele reutemeteut. Maar het ziet er al wel weer anders uit.

Zo meer bepaald, zie je mij al zitten in mijn zetel met zicht op mijn stadstuin. De kerselaar heeft al botjes staan en straks is dat één en al kleur.

En kijk, stopcontacten, daar was ik vorige week zo in de wolken over. En nadien, na de vloer, komt er dus nog overal een strookje gyproc, dat wordt leuk om te plamuren. En nee, hoge plinten zijn geen optie. Toch niet zo hoog, ik heb er al aan gedacht, ja.

en de schakelaars voor mijn tuinverlichting, jawel...

en ook stopcontacten voor het internet enzo

In de andere richting ziet het er zo uitSta me toe om de rest een volgende keer te tonen en te eindigen met een uitsmijter. omdat mijn broer nog steeds de hipste bouwvakker zou zijn op zijn werf, krijgt hij ook een nieuwe, extra warme muts, gepresenteerd door ondergetekende. Bouwvakkerleek.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Dankuwel daarvoor! :-) Ik ben al benieuwd naar hoe je het gaat inrichten.

  Plinten: vriendin van me heeft gewoon _geen_ plinten en dat ziet er best strak uit. Gewoon streepje siliconen tussen vloer en muur. Is wel een combinatie met parket, dus daar komt zelden of nooit een natte dweil tegen de muur... Ik weet ook niet of plinten eigenlijk wel zo'n must zijn... We blijven dat met z'n allen doen, maar is dat nu echt wel zo nodig? Als je geen schurende poetsfreak bent zal het allemaal wel nog wat meevallen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Btw, ik moet hier altijd via 'voorbeeld' gaan als ik een reactie wil zetten. Meteen op 'reactie plaatsen' klikken werkt niet. Zou ook handig zijn als je identiteit behouden bleef zoals op veel andere blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg, mij zo opjagen :)
  Geen idee hoe ik het ga inrichten, ik krijg in elk geval al hulp. Je hebt misschien gelijk van die plinten, het wordt daar parket of laminaat, maar voor de rest is nog niks beslist.

  En geen idee hoe het zit met die reacties, ik heb niks gewijzigd. De ene dag is het zo, de andere weer anders.Blogger heeft kuren, denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik jaag u niet op, ik ben gewoon benieuwd. :-)

  BeantwoordenVerwijderen