Madame Arrabelle

Wie bij overheid nog steeds de koffiekar van Madame Arabelle denkt te horen passeren heeft het verkeerd voor. Toch bij ons (want er zit ook ...

Wie bij overheid nog steeds de koffiekar van Madame Arabelle denkt te horen passeren heeft het verkeerd voor. Toch bij ons (want er zit ook wel verschil op). Ons internet wordt betaald zodat we kunnen thuiswerken en er is een formule met gsm's. Na enige tijd met codes en zo te werken besloot ik mijn nummer toch maar privé te houden en een apart nummer voor het werk te vragen. Ik kreeg een oude sim-kaart uit een gsm van de pool waar we vroeger een gsm konden afhalen als we thuiswerkten, zodat we toch zelf niet voor de kosten opdraaiden. En nu kreeg ik daar het volgende bericht op:

"Ca va ma belle? Pas suivit l'histoire mais inquiet pour toi. Bisous"

Intrigerend he? Gewoon fout nummer of toch maar eens uitvissen wie laatst die gsm gebruikt heeft, waarschijnlijk maanden geleden al. Verder dan het ontdekken van de spellingsfout ben ik voorlopig niet geraakt... en nee, ik heb niet geantwoord.

You Might Also Like

1 reacties

  1. haha, zo'n dingen zijn slecht voor de curieuzeneus hè, maar alleen al voor de bloglezertjes moét je nu wel verder onderzoeken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen