Achterom kijken

Hier en daar kan je al de goede voornemens lezen en ik heb er ook wel een paar (al geloof ik er niet in), maar voor het zover is toch maar e...

Hier en daar kan je al de goede voornemens lezen en ik heb er ook wel een paar (al geloof ik er niet in), maar voor het zover is toch maar eens kijken wat ik in 2010 allemaal gemaakt heb. Ik heb er gemakkelijkheidshalve maar mijn ravelry-lijst bijgehaald en al zeg ik het zelf, het is best een productief jaar geweest: 18 afgewerkte projecten dit jaar. Ik maakte voor het eerst wanten en iets met knopen (of eigenlijk haakjes) een Wrenna meer bepaald. Maar laten we het over de drie tops en flops hebben.

Tops

Het eerste project van 2010 was alvast een schot in de roos: Owls van Kate Davies, ik maakte er één voor mezelf en één voor mijn nichtje.

Ook dat andere patroon van Kate Davies mocht er zijn: mijn eigenste Paper dolls.

Op een goede week tijd breide ik mijn coup de foudre naar een patroon van La Droguerie, een ongelooflijk zachte en warme trui waar ik deze winter al veel plezier van heb gehad.

En als extraatje: de kleine mol, een leuke sjaal met knoop.

Flops

Met stip op nummer één van de flops is wel mijn Cadence. Nu ik die trui een paar keer heb aangehad, zakt de rug toch echt wel ver door.

In januari begon ik aan een rode trui en in maart kon ik die eindelijk aan. Maar hij zat toen al ruim en ik heb er even over gedaan, maar ik denk dat hij nu wel onverbiddelijk op het hoopje "uittrekken" komt te liggen. Want laten we eerlijk zijn, al is het nog zo koud geweest, ik heb hem hoop en al twee keer aangehad en dan nog enkel in huis. Ik kan de wol beter voor iets anders gebruiken, alleen weet ik nog niet wat.

En ook al rood en zelfs al uitgetrokken is de phildar cardigan.

You Might Also Like

0 reacties