Winterlijf

Ze heeft natuurlijk wel gelijk. Het is weer om een onderlijveke boven te halen, maar laten we het ook een beetje leuk maken. Met figuurtjes...

Ze heeft natuurlijk wel gelijk. Het is weer om een onderlijveke boven te halen, maar laten we het ook een beetje leuk maken. Met figuurtjes van Needle Noodles bijvoorbeeld. Maar ook in de bibliotheek kan je leuke patroontjes vinden. Heel simpel, kruisjessteken op wat ze blijkbaar tirefil noemen. Nadien kan je dat gemakkelijk uitrafelen. Ik heb zo ergens een t-shirt met een dick bruna figuurtje liggen.

En natuurlijk de alomtegenwoordige flockfolie op de creatieve blogs. Ik zocht het al een tijdje, al wist ik het ook wel online te vinden, maar ik was te nieuwsgierig en ik wou het eerst eens zien. Een leuk extraatje op de degelijke katoentjes van de Hema of H&M. En ik doe daar niet moeilijk over: op bambi's staat geen leeftijd.Piece of cake, ik vond het patroon op flexa via een creatieve blogger maar ik ben vergeten welke. Ik printte het sjabloon met 2 op een blad en voor de rest was het knippen, strijken en klaar is kees.Een leuk en vrolijk detail, maar geen idee of ik dat ook op mijn gewone kledij zou doen, al zag ik wel al mooie voorbeelden (al is het er ook een voor minimensjes).

You Might Also Like

0 reacties