40 Knopen ofzo - 40 Buttons or so

Mintaka is nieuwsgierig, maar ze zal nog wat moeten wachten, ik ben te ziek om op foto te staan. Grieperig. Dus sukkel ik wat rond in huis ...

Mintaka is nieuwsgierig, maar ze zal nog wat moeten wachten, ik ben te ziek om op foto te staan. Grieperig. Dus sukkel ik wat rond in huis in plaats van te doen wat ik van plan was: knopen zoeken.



Mintaka is curious, but she'll have to wait. I'm too sick to be in a picture. Flue-ish, I guess. So I wander around the house, and I'm not doing what I want to do most of all: look for buttons.

Gelukkig heb ik er hier een aantal liggen, dus kan ik al eens testen. De grijze lijken mij het best van grootte. De roze zijn eigenlijk perfect van kleur als je het mij vraagt, maar ook de blauwe zijn wel leuk als kleur. De vorm natuurlijk niet. Wat denken jullie?



Luckily I have some to test. I prefer the grey ones, their size is just perfect. I like the colour of the pink ones, they match perfectly, but I also like the blue, though their shape is not suitable. What do you think?



You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik zou expres voor de blauwe gaan, en zorgen, dat ze schuin staan - gekke ogen effect ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sowieso heb ik van geen enkele soort genoeg, de kans dat ik er voldoende van vindt is redelijk klein. Het is maar eens proberen he

    BeantwoordenVerwijderen