Geringd

"Een mooie meid als jij moet toch wel geringd zijn." Ik bekijk mijn gsm twee keer, staat dat er echt? "Alleen de duiven zijn ...

"Een mooie meid als jij moet toch wel geringd zijn." Ik bekijk mijn gsm twee keer, staat dat er echt?
"Alleen de duiven zijn geringd," sms ik terug. Daar had hij niet van terug, meneer macho. En dat was hij zeker, zoals hij daar op zijn moto kwam aangereden. Cool, lederen vest. Ja, dat meisje ging hij wel eens binnen doen.

We gingen poolen. Ik was zeker geen partij voor hem, maar ik hoefde ook niks te bewijzen. Hij daarentegen. Zonder problemen won hij het eerste spelletje. Ik lachte beleefd bij zijn zelfgenoegzame blik. Tja, hoe kon ik op tegen die brok ervaring. Vol zelfvertrouwen lachte hij zijn tanden bloot. Hij boog over de tafel terwijl hij me doceerde hoe hij de bal in het net ging mikken. Niet gemakkelijk, verzekerde hij me, maar hij was dan ook een pro. Ik speelde mijn truitje uit. Een topje met spaghettibandjes, hij keek even op, gestoord in zijn concentratie. In mijn rechterhand hield ik de keu. Ik leunde op mijn linkerheup. Beet op mijn lip en keek gespeeld geïnteresseerd toe.

Mis. Het was dan ook een heel moeilijke stoot, glimlachte hij vergoeilijkend.

Mijn beurt. Ik boog voorover, mogelijk iets te diep en raakte de bal op de juiste plaats. Een gelukstreffer, lachte ik gespeeld verlegen, ongetwijfeld. Ik liep hem voor de voeten. Paradeerde. Schudde mijn heupen.

Opnieuw zijn beurt. Mijn spelletje ging verder. Daar had hij niet van terug. Afgedroogd door zijn eigen hormonen. Poolen is niet mijn sterkste kant, afleiden daarentegen...

You Might Also Like

4 reacties

 1. amaia ik wist dat jij zo'n femme fatale waart :D haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, sommige mannen lokken zo'n reactie uit zeker?
  Het is trouwens een oud verhaal waar ik plots aan moest denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geen internetdate. maar daar kan ik ook nog wel iets over schrijven. ooit :-)

  BeantwoordenVerwijderen