keukendromen

Nu alle muren in de keuken van mijn wederhelft wit gepleisterd zijn en de vloer besteld, begint hij langzaam te dromen van een keuken. Zelf ...

Nu alle muren in de keuken van mijn wederhelft wit gepleisterd zijn en de vloer besteld, begint hij langzaam te dromen van een keuken. Zelf zijn de geplande verbouwingen ook een beetje blijven steken en is het nog niet duidelijk waar de keuken en badkamer komen. Het budgetaspect laten we efkes achterwege.

Waar de meubels vandaan komen was voor mij al een beetje een uitgemaakte zaak. Toen we vrijdag een "stand van zaken" deden met een bevriend koppel dat onlangs een quasi nieuwbouw kocht waar ze nog keuken, badkamer, tegels, licht en dergelijke mogen beslissen, vroegen die dan ook heel verbaasd: "wat is er zo bijzonder aan Zweedse keukens?"

Ik ben gewoon verlekkerd van Skandinavisch design en bij Kvik lijkt dit meer dan betaalbaar te zijn, zonder al te veel ikea referenties. De catalogus van vorig jaar heb ik zowat verslonden. Zondag was het de moment om er ook in het echt eens een kijkje te gaan nemen. En het werd bevestigd, ook in het echt zijn ze zo mooi. De verkoper verzekerde ons al lachend dat we gerust meerdere exemplaren kunnen kiezen en hij zou wel eens gelijk kunnen krijgen.

Daarna zijn we ook nog gestopt in drie (!) meubelparadijzen langs de steenweg. De eerste was ons ding niet, de tweede te duur en daar besefte ik dat het eigenlijk niet nodig is dat wij meubels kijken, met onze twee halve huizen hebben wij meer dan meubels genoeg. Het derde meubelparadijs was dan wel weer een schot in de roos: mooi, betaalbaar en vriendelijke verkopers. Ik heb er een supercadeautje voor een nog ongeboren baby gevonden. Dit wordt zo langzamerhand een trend, bij elk meubelparadijs vind ik wel een cadeautje voor een baby en de mooie zak die enkel dat weekend wordt uitgedeeld is voor mijn collectie.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Aiai, Kvik ziet er echt prachtig uit, niet te doen! En niet alleen die keukens, maar ook de badkamers zijn er fantastisch.

    Enerzijds was ik enorm blij dat we een huis gekocht hebben waar we niets meer aan moeten renoveren, anderzijds kriebelt het enorm als ik dergelijke zaken zie, niet te doen!

    BeantwoordenVerwijderen