Arum voor de zomer

Ik ging vlak voor de verhuis van Georgette bij haar langs en om mijn geweten te sussen haalde ik een stofje boven van een vorige keer en de...

Ik ging vlak voor de verhuis van Georgette bij haar langs en om mijn geweten te sussen haalde ik een stofje boven van een vorige keer en deed ik wat ik al lang had moeten doen. Ik koos een patroon dat hier al driemaal passeerde voor winterjurkjes: arum van Deer&Doe. Absoluut beginnersniveau en instant gratification.


Deze versie verlengde ik maar 5 cm, voor de winterversies was dit 10cm. Mijn blote benen voelen wat onwennig en bleek. Maar he, het is zomer. Ofzo.
Ik profiteerde van de spiegel in het hotel om gekke bekken te trekken.
En twijfel of een riempje nu al dan niet beter is. 
De stof is van bij Georgette en is een chambray, ik dacht van bij Amandine, het merk waar Deer&Doe vaak mee samen werkt. De stof kan langs beide kanten gebruikt worden maar ik koos resoluut voor de bleke kant.
Ik heb de donkere kant wel gebruikt aan de mouwen en de hals om de kleur wat te breken. Ik heb nog getwijfeld om dit bij de zoom ook te doen, maar dat leek erover. De kleur gaat fantastisch bij mijn lippenstift. Of vice versa. 

Me happy, dat zeker. En met panties erbij kan deze ook nog wel mee in het tussenseizoen. 


You Might Also Like

1 reacties