Monday blues

Rood of blauw, vroeg ik. Het werd blauw en ik knipte een stofje van Nani Iro dat ik bij Miss Matabi kocht. Eigenlijk wou ik de blauwe bloeme...

Rood of blauw, vroeg ik. Het werd blauw en ik knipte een stofje van Nani Iro dat ik bij Miss Matabi kocht. Eigenlijk wou ik de blauwe bloemetjes verknippen maar ik vond ze niet en in de plaats van te blijven zoeken verhuisde dit stofje naar mijn kleerkast.


Het werd de fable dress uit Ottobre dat je eerder zag passeren. Een aansluitend lijfje en een wijde rok. Ik verplaatste de rits opnieuw naar de zijkant en gebruikte deze keer wel het beleg voor de afwerking ipv biais. Ik verlaagde de voorkant een beetje, maar minder dan bij de andere. Ik voegde een zak toe aan de andere kant en ik gebruikte de zelfkant van de stof als zoom, weliswaar de kant zonder het label. Bij deze stof leek het me mooier om deze enkel aan de binnenkant zichtbaar te laten. En ook op de rug loopt de streep, niet helemaal door maar goed genoeg. En zo werd die eerste werkdag na het verlof toch een beetje opgevrolijkt en lukte het me om twee stofjes volledig te verwerken tijdens mijn verlof. En ondanks dat ik dit patroon eerder gebruikte vind ik dat het kleedje er toch anders uitziet dan de andere twee.


You Might Also Like

1 reacties