Chataigne

Chataigne , het klinkt nogal herstachtig maar het is de naam van een short, getekend door Deer&Doe . En meteen ook het project dat hier ...

Chataigne, het klinkt nogal herstachtig maar het is de naam van een short, getekend door Deer&Doe. En meteen ook het project dat hier ongetwijfeld het langst heeft liggen slingeren. Ik twijfelde want shortjes? Juist ja, maar toen we gingen kamperen in Frankrijk leek dat wel een goed idee en knipte ik alle patroondelen uit een jeansstofje van bij Le Chien Vert.

Twee jaar geleden is dat. Deze zomer, toen knippen moeilijk was met mijn arm waagde ik me aan het afwerken. En let's face it, het was de zomer van de shortjes.

 Ik ben zonder twijfel een fan van het patroon. Het zit geweldig en je hebt verschillende versies. Ik ging voor de meest simpele versie en had die voor de veiligheid maar wat langer geknipt. Dat was geen zicht en dus werd die opnieuw op de oorspronkelijke lengte geknipt.
Ik betwijfel of er nog veel zullen volgen, maar ik merkte wel dat er een aanpassing bestaat om er een rok van te maken, die ik misschien wel ga overwegen want het bovenstuk zit echt geweldig.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ik denk dat je 'short' bedoelt, en niet 'schort'? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, jullie hebben gelijk, ik ga het aanpassen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het patroon niet, wat een schoontje zeg!
  --hihi, jij bent echte en D&D fan hé, valt me telkens weer op. Misschien is dit toch maar het duwtje in de rug dat ik nodig heb om me eens aan een van hun patronen te wagen--

  BeantwoordenVerwijderen