Easter meeting

Een van mijn goede voornemens dit jaar is om af en toe een breigathering bij te wonen. En het is tot nog toe eigenlijk vrij goed gelukt: één...

Een van mijn goede voornemens dit jaar is om af en toe een breigathering bij te wonen. En het is tot nog toe eigenlijk vrij goed gelukt: één tweiclub, één KnitFlanders (en vermoedelijk ook die in de paasvakantie), Eeklo, één Huis van Alijn (de laatste donderdag van de maand, dus nu ook donderdag!) zondag misschien Oostende. En we zijn nog maar hoop en al drie maanden ver. Joepie!

Ik ben nochtans zo geen sociaal beest. Integendeel, ik moet mezelf een beetje verplichten. Maar eigenlijk is het belachelijk, ik ken de meeste gewoon van het internet. En na de meeting met Sinterklaas al weer anderhalf jaar geleden vond ik het tijd voor een paasmeeting, op paaszaterdag in de Gentse Vooruit. Gewoon omdat het leuk is om samen te breien om een beetje elkaars werk te bewonderen, mooie dingen eens in het echt te voelen, ideeën uit te wisselen,... En als het allemaal wat te druk wordt, gewoon steken tellen. Een simpele oproep in de Belgische groep op de Ravelry-site en we zijn al met een klein groepke. Iedereen trouwens welkom! Mail me gerust op no_butterfly[@]hotmail.com voor meer details.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Zondag zijn we nog een keer in villa Elise in Oostende :)
    't kan daar een beetje koud zijn, neem ondanks het lenteweer nog een warme trui mee!

    BeantwoordenVerwijderen