Kilometers

Al meerdere jaren hou ik bij hoeveel ik brei. Elke keer als ik een streng of bol op brei vul ik het aantal meter in op knitmeter.com. En b...

Al meerdere jaren hou ik bij hoeveel ik brei. Elke keer als ik een streng of bol op brei vul ik het aantal meter in op knitmeter.com. En bij elk project dat ik afwerk, weeg ik de overblijvende wol en bereken ik zo de meters die ik opbreide en die noteer ik ook. Het gaat eigenlijk niet om de meters, maar het motiveert ergens wel, zeker als een project wat langer duurt of al eens blijft liggen.

Ik hou er geen rekening mee om te beslissen wat ik ga breien. Tenzij die laatste dag van het jaar als mijn bol bijna op is, dan kies ik voor een ander project zodat ik de eerste dagen van het nieuwe jaar al direct een aantal meters kan invullen. Kwestie van in het nieuwe jaar misschien toch ook een beetje in de buurt van de 16 km te geraken. Ik durf niet te tellen hoeveel meter ik gekocht heb, ik ben er zeker van dat ik nog wel een tijdje verder kan.

Voor het nieuwe jaar heb ik nog niet echt breiplannen. Ik ben volop bezig met een nieuwe trui en ik heb er nog wel een paar in gedachten. En de wol ligt al klaar, zonder dat ik echt beslist heb welke het wordt. Ik wil ook opnieuw wat projecten die maar blijven liggen weg werken. Dus speel ik met het idee om elke maand er eentje te kiezen en te beslissen of ik het afwerk dan wel uittrek: finish or frog.

You Might Also Like

0 reacties