Finish or Frog 20: januari

Ik maakte voor dit jaar niet echt plannen of goede voornemens, ik denk dat die op gepaste tijd wel zullen komen aanwaaien. Dus dit jaar gee...

Ik maakte voor dit jaar niet echt plannen of goede voornemens, ik denk dat die op gepaste tijd wel zullen komen aanwaaien. Dus dit jaar geen 20 in 20 of andere lijstjes.Er is één uitzondering: finish or frog. Ik deed het een aantal jaren geleden ook toen ik vond dat het aantal projecten die ergens waren blijven steken, zeg maar de WIPS, de pan uit swingde en ik het niet meer kon aanzien. 

Elke maand wil ik er eentje uitkiezen en beslissen of ik het ga afwerken of uithalen. Als ik het ga afwerken is het de bedoeling dat ik dat dan ook doe, al wil ik ook niet zo streng zijn dat het in diezelfde maand ook afgewerkt moet zijn. En ja, dat betekent dat ik zeker 12 halfafgewerkte projecten heb. Of beginselkes... Zoals de keuze voor deze maand. Ik zette de mouw op van Bindrune, een openvallende cardigan uit pompom. Een heel mooie cardigan met kleurbreiwerk om het interessant te houden. De mouw was meteen mijn proeflapje. 
 Dat was in november 2017 en verder ben ik niet geraakt. Lang leve ravelry voor dat soort dingen. Het project bleef liggen, en dat mag je letterlijk nemen, het lachte me toe vanaf mijn boekenkast. Ik lachte terug, tot ik wat groen lachte en besloot dat het genoeg was geweest. Het werd een frog, meteen ook uitgevoerd. Zo kunnen de bollen verhuizen naar de voorraad en lachen ze niet meer vanaf de boekenkast.

You Might Also Like

0 reacties