WIPWednesday: nog meer paardebloemen

Het testbreien schiet goed op, het is dan ook een quasi monogaam project. Ik voegde een paar centimeters toe aan het lijf in de hoofdkleur, ...


Het testbreien schiet goed op, het is dan ook een quasi monogaam project. Ik voegde een paar centimeters toe aan het lijf in de hoofdkleur, redelijk onbewust maar de lengte is nu meer mijn ding. Er zit geen taillering in de trui dus is het gewoon een aantal extra rijen.

De switch naar de contrastkleur zorgde voor wat twijfels. Toen ik de kleuren uitzocht op EYF2015 was dat ook met de bedoeling om een soortgelijke constructie te breien, ook een patroon van Suvi Simola trouwens. Maar toen ik de kleuren wisselde leek het contrast me te beperkt. In de ravelry groep kiezen mensen voor meer colour blocking. Ook als ik de foto zwart-wit zet is het contrast minimaal. Niet geschikt voor kleurbreien maar hoe meer rijen ik breide hoe meer ik het zag: dit is een combinatie die goed gaat werken in mijn kleerkast. Nu ben ik bezig aan de rand. Door de gedraaide steken gaat dit wat trager. Ik kan niet wachten om het lijf al eens aan te passen. Ik heb de indruk dat het niet zo comfy gaat zitten als bedoeld, maar ik denk dat de maat wel goed gaat zijn.

You Might Also Like

0 reacties