Fabeltjes

Ik was verliefd op het stofje toen ik het zag bij Liesellove en kocht het lang voor er sprake was van het stopzetten van de webshop. Ik z...

Ik was verliefd op het stofje toen ik het zag bij Liesellove en kocht het lang voor er sprake was van het stopzetten van de webshop. Ik zocht lang naar het goede patroon maar zelfs het in elkaar zetten leek een eeuwigheid in beslag te nemen. Ik kocht nochtans Ottobre Woman vorige zomer zonder aarzelen omwille van de Fable dress. 

Ik volgde de raad en verlaagde de hals. Ik vroeg raad aan de madammen op naaiweekend, de rok ging er weer af en alles werd ingekort. Het lijfje werd aangepast om het gapen aan de oksels tegen te gaan, ik zou ondertussen beter moeten weten hoe het zit met die borsten. 


En toen werd het plots bandwerk. Ik werd verliefd op een stofje in de Stoffenkamer, eentje van Birch, zwart met kruisjes, echt een verschrikkelijk schoon stofje. 
En ik droeg het en wist dat het goed was. Ik trok die dag een veel te strenge foto die alleen maar online geraakt omdat ik mezelf zo zou willen aankijken. Hoe kreeg ik het in mijn hoofd om dat stofje in de droogkast te steken? Het heeft strepen gekregen en dat is spijtig. Ik had het moeten weten, het voelde immers een beetje of er een laagje op was. Stom, stom, stom. Maar ik ga het koppig aan doen, heel de zomer.


You Might Also Like

1 reacties

  1. Oh wat een zonde van die droogkast!
    De jurkjes zien er zo mooi uit :).

    BeantwoordenVerwijderen