Wipwednesday: dandelion in a breeze - update

Dat testbreien, dat bevalt me wel. De eerste streng Titus van Baa Ram Ewe is opgebruikt en ik zit al een eind aan het lijf. Natuurlijk is d...

Dat testbreien, dat bevalt me wel. De eerste streng Titus van Baa Ram Ewe is opgebruikt en ik zit al een eind aan het lijf. Natuurlijk is dat omdat ik met naalden 4,5 brei, wat een heel lichte stof geeft in deze fijne wol. Ik vind het wel leuk, al zou ik er zelf nooit aan denken. Omdat de wol toch een beetje harig is worden de gaatjes wel mooi opgevuld, niet zoals je met een gladde wol als een merino zou hebben. 

En gisteren was er nog eens, sinds lang een breiavond in de Vooruit. Op het terras, omdat het niet regende en best wel warm was. 

"Dit is het leven, breien en pinten drinken," niet mijn woorden, maar ik kan me er volledig in vinden. En zo geraakt ze dan toch op de blog ;-)


You Might Also Like

1 reacties

  1. mooie kleur! Sinds kort hebben ze hier in Leuven ook Baa Ram Ewe. Het is de alpaca die het inderdaad wat 'harig' maakt, maar heel geschikt voor zo op grotere naalden te breien.

    BeantwoordenVerwijderen