Florence

Ik hou van lange rokken, ik durf dat al eens vergeten omdat dat eigenlijk niet zo makkelijk is met de fiets en op trappen en opstappen op d...

Ik hou van lange rokken, ik durf dat al eens vergeten omdat dat eigenlijk niet zo makkelijk is met de fiets en op trappen en opstappen op de trein of de tram. Maar zo een lange rok, dat voelt toch een beetje speciaal, je kan dat zo in je handen nemen en wat optillen om makkelijker te stappen... Ik durf dat al eens vergeten, echt, ik snap niet dat ik wat zuchtte toen ik zag dat het weer mode van lang werd. Want al wat ik nodig had was een gekocht kleedje met een lange rok en heel veel foto's van Florence uit Urban Style van Eva Maria in blogland. Want zo een lange rok, je maakt dat snel zelf, het vraagt alleen veel stof en een rekker. 
Ik veranderde mijn plannen met deze stof van Soft Cactus en deed ongetwijfeld langer over het beslissen van de richting van de stof dan het stikken van de rok. De rekker komt van bij Veritas en nu wacht ik eigenlijk nog gewoon op droog weer, warm hoeft misschien zelfs niet echt.

You Might Also Like

0 reacties