Magdalena in Gent

Een Magdalenazaal in Gent , het is een idee dat ten huize No Butterfly wel tot de verbeelding spreekt. Mijn lief ging voluit voor de Vooruit...

Een Magdalenazaal in Gent, het is een idee dat ten huize No Butterfly wel tot de verbeelding spreekt. Mijn lief ging voluit voor de Vooruit als ideale lokatie, maar ze moeten dat durven programmeren, dixit mijn wederhelft. Ik was niet overtuigd, ook al hebben we er Motek in de balzaal gezien. En zien we er vanavond ook iets Duyster-achtigs, maar dan uit het hoge noorden en niet uit Aalst.

"Ben jij trouwens al veel in Magdalenazaal geweest?" vroeg hij argwanend. Nee, enkel wanneer hij de één of andere groep wil zien. De eerste keer stonden er theelichtjes en stoeltjes, wat volgens hem niet kon en toen moest ik dus op de naam komen. "Je hebt er een cd van gekocht, maar van het voorprogramma dat je beter vond dan de groep die je eigenlijk wou zien en het is langgeleden dat die cd opgelegd werd, eigenlijk. En ze hadden van die mooie t-shirts, in lichtblauw, absoluut niet Duyster.... hun naam klonk ook niet Duyster, iets met Kill... ofzo of fight... Maar de andere groep kwam uit het noorden, en doet me zo denken aan ijs en berken...." En toen hij het niet wist, zei ik dat mensen hiervoor een blog bijhouden. Hij antwoordde gevat dat hij daarom de tickets bijhoudt. Maar ik had het hier inderdaad meteen gevonden: the white birch (berken) en the art of fighting.

You Might Also Like

0 reacties