Sienna

 Uit de nieuwe Fibremood mocht ik een patroon kiezen. Ik koos voor sienna, een bloesje. Ik deed er relatief lang over maar dat had eigenlijk...

 Uit de nieuwe Fibremood mocht ik een patroon kiezen. Ik koos voor sienna, een bloesje.

Ik deed er relatief lang over maar dat had eigenlijk vooral met mij te maken. Ik combineerde twee maten. Het bloesje valt heel wijd, maar echt wijd, ik denk dat in mijn maat ik plots 40cm ofzo extra zou hebben. Dat zag ik niet zitten, dus koos ik mijn maat voor de rug en mouwen, maar ging ik voor het lijf voor een small of misschien een medium. Ik weet het niet exact meer, maar 20cm extra ruimte leek me ook al ruim voldoende.   
Er zitten veel plooitjes in maar die maak je allemaal door te rimpelen en zo gaat het nog simpel. De knopen zitten verborgen achter een pad en ik heb getwijfeld om dit niet te doen, maar besloot uiteindelijk maar gewoon het patroon te volgen. Misschien de volgende keer.

Ik koos voor een zwarte tetra die ik bij Madeline De Stoffenmadam kocht. Met diagonale stippellijntjes zit er een klein accentje in, maar ik hield er geen rekening mee bij het knippen van mijn voorpand. Daarvoor is het te subtiel. 

Ik knipte het op de lengte van het langste patroon, nadat ik het had afgemeten. Op mijn hoge taille broek valt het lang genoeg, maar als ik mijn armen boven mijn hoofd doe, zie je mijn buik. Voor een volgende zou ik misschien verlengen maar het is niet het type bloes dat je in je broek gaat stoppen. 

You Might Also Like

0 reacties