Fibremood: Amira

Hier verscheen geen post op de dag van de publicatie van de nieuwe editie van fibre mood. Met mijn verkoudheid had ik simpelweg geen zin geh...

Hier verscheen geen post op de dag van de publicatie van de nieuwe editie van fibre mood. Met mijn verkoudheid had ik simpelweg geen zin gehad om te naaien, ik gaf de voorkeur aan breien en dus tikten de dagen van de linkparty langzaam weg. 
Op de valreep van de linkparty stikte ik echter de amira rok. Ik had deze gekozen uit de patronen en had er een crêpe in oudroze bij gekozen die ik ooit met korting bij Julija bestelde. Ik had zo mijn twijfels toen ik de kleur zag, maar ooit zei iemand op een kleurenanalyse dat dit mijn kleur is. Ik heb er mijn twijfels bij, echt, maar soms wil ik goede raad wel eens opvolgen. 

Ik had amira gekozen omdat ik dacht dat ik toch wel eens een rok moest stikken, met het vele thuiswerken grijp ik naar broeken, simpel en snel maar kijk, ik negeerde de broeken uit het nummer en koos voor een rok want ik had nood aan een snel klaar projectje. Ik heb me er aan mispakt, plooien zijn niet zo vergevingsgezind, zeker niet in een effen stof. 

Nog net op de valreep postte ik mijn foto in de groep, de rok paste maar ik moest de zoom nog afwerken en ook het stiksel doen om de band vast te zetten. De plooien zijn niet helemaal gelijk, al haalde ik er wel een paar uit en deed ze opnieuw om te doen passen op de band. Maar ik probeerde het te negeren en naar het schijnt valt het ook niet echt op. Ik had in mijn gedachten een bij passende mabel of clemence, maar gezien het al zo'n gedoe was om de rok te stikken, volledig voor mijn rekening, besloot ik toch maar gewoon er mijn autumn sweater bij aan te doen en ik moet zeggen, dat aubergine met oudroze bevalt me wel. En de rok zwiert geweldig, alleen daarom overweeg ik er nog wel ene en natuurlijk omdat ik het patroon nu klaar liggen heb en hoop dat de volgende sneller in elkaar zit. 

 

You Might Also Like

0 reacties