Chardon

Misschien heb ik iets te veel kostuumdrama's gezien de voorbije tijd maar toen ik de stof van Christian Wijnants voelde wist ik dat het ...

Misschien heb ik iets te veel kostuumdrama's gezien de voorbije tijd maar toen ik de stof van Christian Wijnants voelde wist ik dat het iets met drama moest worden. Ik koos voor een lange versie van Chardon, een rok van Deer&Doe uit hun relatieve begin periode. De rok heeft plooien en zakken. 

Ik verlengde die, want hij komt best kort als je het patroon volgt en ik ging voor de eerste keer ook voor het striklint. Add the drama! De stof is diepblauw en heeft een zekere glans en stevigheid, waardoor die mooi open valt. Het bloesje is de saraste top van Named patterns uit Breaking the patterns, ik twijfelde lang wat ik erbij zou maken en besloot dan toch het maximum van de stof te gebruiken. De ideale outfit voor een laat communiefeest. 
En de liefde voor KU-damm, een Duitse reeks over een dansschool in Berlijn, gerund door een traditionele moeder en haar drie dochters deed me de lap stof die ik bij de puces van Le Chien Vert vond verknippen in ook een rok. Ook dit is een redelijk stevige stof, ik dacht eerst aan een broek. De stof heeft zwart blauwe ruiten, heel mooi van één of ander kledingmerk en perfect voor een winterse rok met de nodige zwier. 
 

You Might Also Like

0 reacties