Odile met lange mouwen

Ik heb snel koud en ik moet zeggen dat ik het soms echt koud kan hebben tijdens een voorstelling of tijdens de yoga. De ventilatie is fantas...

Ik heb snel koud en ik moet zeggen dat ik het soms echt koud kan hebben tijdens een voorstelling of tijdens de yoga. De ventilatie is fantastisch, als ze er voor zorgt dat we buiten kunnen blijven komen, dus moet je je er maar op kleden. Ik kocht zwarte Ottoman van Metermeter bij De Stoffenkamer, 85% biologische katoen en 15% wol. Een stukje dikker dan tricot maar niet echt sweaterstof ofzo. 
Ik ging voor een Odile van Zonen09 en koos deze keer voor lange mouwen. Geen idee waarom het zo lang duurde voor er zo een exemplaar van onder mijn machine rolde. De lengte kwam misschien een tikkeltje kort deze keer, naar mijn goesting maar voor de rest is het een degelijk boxy patroon en die mouwen zijn echt een aanwinst. 

Ik had voldoende over en maakte er nog een rolkraag bij. Eentje van 50 cm hoog, dubbelgevouwen en keurig aangestikt zoals geleerd in de workshop halsoptieken in De Stoffenkamer. Het is nog niet de extravagante kraag die ik in gedachten had in de workshop, maar het is zeker een duidelijke wintert-shirt die mijn nek ook warm houdt. 

You Might Also Like

0 reacties