WIPWednesday: Leia

Begin juli schreef ik al een WIPWednesday over deze trui en nu begin november is het weer zo ver. Ik heb hier altijd wel meerdere projecten...

Begin juli schreef ik al een WIPWednesday over deze trui en nu begin november is het weer zo ver. Ik heb hier altijd wel meerdere projecten op de naalden staan en ik hou van afwisseling. Al word ik er soms ook onnozel van, maar goed. 

Leia was een corona-paasei-patroon van Natasja van Moonstruck Knits en ik ben zwaar fan van haar manier van patronen schrijven. Het resultaat ziet er ingewikkelder uit dan het is en ik heb nog niet echt de wenkbrauwen gefronst bij het lezen van de instructies. 

Ik haalde deze weer boven en werkte de eerste mouw af. Het lijf is nog verre van lang genoeg, maar aangezien ik toch een nieuwe streng moest beginnen wou ik eerst eens zien hoeveel ik nodig zou hebben voor de mouw. De mouw heeft een pofeffect bij de pols. Je ziet dat ik met twee verschillende naalden heb gebreid, maar ik hoop dat dit er uit gaat bij het blocken. 
Ondertussen werkte ik ook al de hals af en ben ik aan de tweede mouw begonnen met het restje van die streng. Ik was al weer vergeten hoe zacht deze alpaca-zijde van Old Maiden Aunt is. Het lijkt dringend tijd om nog een streng op te winden, zodat ik verder kan doen. 
 

You Might Also Like

0 reacties