Verblijdingen

Zondag is een ideale dag om eens terug te blikken en deze week gebeurt dat blijkbaar met verblijdingen. Ofte dingen waar je vrolijk van w...

Zondag is een ideale dag om eens terug te blikken en deze week gebeurt dat blijkbaar met verblijdingen. Ofte dingen waar je vrolijk van wordt. 

En kijk, deze staat alvast met stip op de lijst van wekelijkse verblijdingen. Vallen in liefde van Philippe Diepvents samen met een cappuccino en wortelcake bij Bakabar in de Brabantdam in Gent. Een pop-up tot 13 december ikv Travak. En ik weet niet of ik nog veel reclame moet maken, want het was er druk. Ik installeerde me buiten op de stoep en kreeg veel opmerkingen op hoe lekker het er wel uit ziet. 

Nog meer lettertjes, Allan is terug en het boek zorgt ervoor dat ik weer op de trein aan het lezen ben.


Een bestelling bij Pit&Pit zorgt niet alleen voor veel goede ontbijtvoornemens maar ook een glimlach op mijn gezicht.

Pruimen uit het groentenpakket, mmmm

En in het opruim-verhaal, mijn lade t-shirts ziet er heel Marie Kondo uit. Ik sorteerde de t-shirts met lange mouwen en de t-shirts met korte mouwen. Tot mijn verbazing lukte het niet echt om veel t-shirts als versleten te beschouwen, dus eerder een geheugensteuntje. Ik heb t-shirts genoeg! Ook benieuwd hoe lang het gaat blijven duren? 

En toneel, maar liefst drie keer deze week: en het ging van heel goed naar wat minder goed maar toch nog ok met Poepsimpel, De spreeuw van Studio Orka en  Ontroerend Goed

You Might Also Like

1 reacties

  1. Mijn minimalisme in de kleerkast begint voorlopig met het dragen wat ik heb en geen nieuwe spullen meer bij te kopen tenzij echt nodig. En heb meteen ook besloten om die zogenaamde outfits voor meer feestelijke gelegenheden ook wat vaker op een gewone dag te dragen als ik daar zin in heb :)

    BeantwoordenVerwijderen