As we speak

As we speak zijn losse gedachten die te kort zijn voor een aparte post. Vaak publiceer ik die in het weekend, maar deze keer dus midden in ...

As we speak zijn losse gedachten die te kort zijn voor een aparte post. Vaak publiceer ik die in het weekend, maar deze keer dus midden in de week met zelfs wat vertraging

To see on stage:
Vorige week zag ik deze muur in een stadsschouwburg over de grens. En kijk, twee voorstellingen (Dog Days en Ladycock) zag ik al eerder. Wij gingen naar Rümke en De Man door Europa, een boeiende voorstelling over Europa en de maatschappij in transitie. 
To enjoy: een koffiebar met lekkere powerpannenkoeken, een speltpannenkoek met soya, banaan, dadels en hagelslag. Lekker!
Bakabar in de Brabantdam 44 in Gent, een aanrader. Een pop-up koffiebar tijdens de werken aan de straat. Nog tot 13 december. En super lekkere pecan taart.
To shop: In diezelfde pop-upzone Travak is er ook een leuke design pop-up van een webshop: Bliss!
To drink: De nieuwe ginderella, travak-gin! Een nieuwe smaak, met wat cement op de fles en schroeven aan de hals. Ik kocht mijn fles tijdens de opening, maar je kan die ook in de winkel vinden.  
Mmmm... lekkere pralientjes die ik kreeg tijdens de openingsavond. 
To walk: Ik heb een nieuwe fitbit en ben opnieuw aan het stappen. 
To drive: Ik reed naar mijn roots met de auto op autoloze zondag, ja averechts zijn noemen we dat, vlak bij de kerk en de school waar ik het zomerklasje deed. Een stralend blauwe hemel. 

You Might Also Like

1 reacties