Doelgroep

"Ah ja, jij behoort tot die doelgroep...." We zaten op de trein en ik had net gezegd dat ik daar ergens iets online over gelezen h...

"Ah ja, jij behoort tot die doelgroep...." We zaten op de trein en ik had net gezegd dat ik daar ergens iets online over gelezen had maar niet meteen wist waar... tot ik het wel wist en hij zei dat ik tot de doelgroep behoorde... en wat volgde was een heel mooi compliment waar het hier niet over gaat gaan.

Volgend jaar blog ik tien jaar, ik kan het zelf moeilijk geloven en het leek me een goed idee om eens te zien of er hier en daar niks anders moet. Al is moeten een lelijk woord voor deze blogger. Maar kijk, laat ik eens beginnen met te vragen wat jij er van vindt. Jij, mijn lezer, kom je hier vaak? Ben je hier per toeval terecht gekomen? Maakt niet uit, vul de enquête in en maak kans op een dvd. Aha!

Vul hier de enquête in!

Wat kan je winnen?
Blue Jasmine, een film van Woody Allen met Alec Baldwin, Cate Blanchett en een score van 7,3 op imdb. Wat zegt de achterkant? "Jasmine heeft alles wat haar hartje kan begeren. Haar echtgenoot Hal houdt er echter diverse duistere zaken op na en verliest zijn hele vermogen. Jasmine wordt gedwongen New York te verlaten en in te trekken bij haar zus in San Francisco. Zij stimuleert Jasmine om zelfstandig op zoek te gaan naar persoonlijk geluk en succes. Deze ambitieuze onderneming blijkt het uiterste te vergen van beide zussen." Ik heb de film zelf gezien en heb er eigenlijk wel van genoten.

Ik ga de enquête tot 15 oktober open laten staan. Nadien komt er een postje met de resultaten en de winnaar. Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

1 reacties

  1. ik vul ze in, en 't is inspiratie voor mijn eigen blog. Ik heb me ook al afgevraagd wie er een boodschap aan heeft nu alles via faceboek gaat. Maar 't is toch iets anders. En voorlopig hou ik me nog van faceboek af, dat zou voor mij een aandachtsslurper worden vrees ik, maar het bevordert wel de contacten...

    BeantwoordenVerwijderen