Terug naar school?

Ik weet dat deze week helemaal in het teken staat van terug naar school. Mijn facebook en instagram stonden vol vrolijke en minder vrolijke ...

Ik weet dat deze week helemaal in het teken staat van terug naar school. Mijn facebook en instagram stonden vol vrolijke en minder vrolijke kinderen, ouders en leerkrachten. En ik besefte dat ik voor het eerst in jaar niet ingeschreven ben voor een opleiding. Geen breilessen, geen naailessen, geen extra universitaire opleiding, geen nieuwe taal... Niks, gewoon niks.

Als alles mee zit haal ik volgende week een extra diploma en ik ga daar heel blij mee zijn. Ik heb veel opgestoken en ik zou het zeker opnieuw doen. Maar het was ook niet evident. Zelfs de gedachte dat ik ergens elke week op tijd moet zijn, vind ik nu bijna benauwend.

Niet dat ik mijn agenda niet aan het vullen ben, nee, integendeel.

Ik heb me ingeschreven voor een workshop op het Reekupfestival op 26 september. Dit weekend is er al het Fair Festival op Dok. Ik heb ticketjes voor maar liefst twee concerten en een festival. Ik weet dat er zeker ook al twee toneelvoorstellingen gepland staan en volgende week ga ik naar de film met een vriend. Er is ook comedy en een dansvoorstelling. En we gaan ook iets drinken en waarschijnlijk ook nog breien, dus ik denk niet dat ik me snel ga vervelen. Maar voorlopig efkes geen schools systeem voor mij. We zien wel of de goesting terug keert.

You Might Also Like

6 reacties

 1. Bij mij net hetzelfde. Voor het eerst in 7 jaar geen avondles. De avondschool is verhuisd van bij mij om de hoek naar 5km verderop. Maar ik heb me wel ingeschreven voor 4 breiworkshops. En ik ga naar het theaterfestival, en nu kan ik meer vrijwilligerswerk doen voor het kunstencentrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op 25 oktober nog vrij voor een zoondagje ? Ik zie een weekendje gent wel zitten !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tis liebest he ;-) ik kan ni inloggen op gsm ;-)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen