Paniek van een dramaqueen

Een betere omschrijving is er waarschijnlijk niet. U bent bij deze gewaarschuwd. Ik heb me gehouden aan mijn voornemen om mijn flesjes en t...

Een betere omschrijving is er waarschijnlijk niet. U bent bij deze gewaarschuwd. Ik heb me gehouden aan mijn voornemen om mijn flesjes en tubekes op te gebruiken. Ik had een hele collectie kleine flesjes eau de toilette van the bodyshop, meestal gekocht in reclame. En ik gebruikte die wat volgens mijn humeur: groen paste wel bij lentedagen, blauw was wat winter, rood is warm... Enfin, vond ik. Mijn favoriet is de White musk, mijn Lief heeft het voor het blauwe flesje: Lotus Petal. Ik weet nog dat toen ik het kocht, het me aan een ander parfum deed denken dat ik toen vaak gebruikte. Maar the bodyshop draait ook om principes enzo en dit flesje was in reclame. Let's face it, soms is dat ook een principe. Mijn flesje is zo goed als leeg, dus toen ik door de Veldstraat liep, dacht ik eraan om een nieuw te kopen. Alleen vond ik het niet. Net zo min als het groene, maar daar wordt minder zwaar aan getild. Het parfum werd in 2007 gelanceerd en wat rondsurfen doet vermoeden dat het al een jaar of zelfs langer niet meer te verkrijgen is. Ik heb wel de samenstelling gevonden: freesia, lelietjes van dalen en lotus. En dat eerste parfum waar het me aan deed denken wordt wel nog verkocht. Misschien zit er zelfs nog een restje tussen mijn collectie? Einde drama? Even doorbijten en op zoek naar een nieuwe geur met die ingrediënten?

You Might Also Like

2 reacties

  1. het is me alleen niet helemaal duidelijk wie de dramaqueen is, jij of het lief...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi hi, alle vrouwen zijn net hetzelfde hé! ook ik heb een heeeéle resem van dat kleine grut! Maar bij mij zijn het geen parfumflesjes maar wel allerhande 'verzorgingscremekes'(je weet wel, van die anti-rimpel en nog van dat meer.....). Wordt inderdaad ook hoog tijd dat ik die tubekes eens begin op te gebruiken! ;)))
    PS. vandaag echt bolletjesrokjes-weer hé, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen